Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ΣΥΝΚΑΦΕ Α.Β.Ε.Ε.

Καλώς

Ήλθατε

Η ΣΥΝΚΑΦΕ Α.Β.Ε.Ε από το 1984 μέχρι σήμερα ακολουθεί μια επιτυχημένη και συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο της εισαγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης του καφέ και των ξηρών καρπών. Κατά τη διάρκεια της δραστηριοποίησής της, παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις του περιβάλλοντος της και ανασυντάσσεται έχοντας ως στόχο της την παροχή της ποιοτικότερης συνολικής υπηρεσίας στους πελάτες της.

Αποστολή της εταιρείας αποτελεί η προσφορά προϊόντων άριστης ποιότητας και αξίας κάτω από τις ενδεδειγμένες σε κάθε περίπτωση συνθήκες μεταφοράς, αποθήκευσης, συσκευασίας και διανομής, καθώς και η καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.

Η ποιότητα είναι η προτεραιότητά μας, γι' αυτό φροντίζουμε να εισάγουμε σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της επιχείρησης μας σύγχρονες διαδικασίες διοίκησης για την ελαχιστοποίηση τυχόν λαθών και αποκλίσεων από τους αρχικούς μας στόχους, γεγονός που συνιστά καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα.

Η ΣΥΝΚΑΦΕ Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει ένα ευρύ και πιστό πελατειακό κοινό, καθώς διοχετεύει τα προϊόντα της σε επιχειρήσεις στα μεγαλύτερα ελληνικά αστικά κέντρα, ενώ πραγματοποιεί και εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες.

Γεώργιος Σκάκος

Πρόεδρος Δ.Σ.

ΣΥΝΚΑΦΕ ΑΒΕΕ © 2015

Privacy Policy Full screen English Version